skip to Main Content
Ervaringen

Mijn zoon van 9 jaar is onder behandeling geweest bij Marjolijn en is er veel beter uitgekomen. Hij was erg in zichzelf gekeerd, leefde erg teruggetrokken thuis, maar ook op school en onder zijn vriendjes. We wisten niet wat we ermee aan moesten en hebben op advies van de huisarts een psycholoog geraadpleegd. Eerst zijn mijn man en ik op gesprek geweest en toen dat goed voelde is mijn zoon bij haar in behandeling gekomen, wat erg goed bleek te werken. Al na 5 behandelingen werd hij een heel ander kind; keek blijer de wereld in en had weer zin in school en een sportclubje.
Dit dankzij Marjolijn!
Hij is er nog niet helemaal, maar dat het goedkomt is zeker!

Monique
Moeder
“Onze dochter heeft het erg moeilijk gehad met onze scheiding. Marjolijn heeft onze dochter enorm goed geholpen bij de verwerking van de scheiding middels allerlei oefeningen en gesprekken. Ook hebben wij als ouders veel adviezen ontvangen omtrent hoe wij het beste om konden gaan met het verdriet van onze dochter en op welke manier wij het beste de omgangsregeling vorm konden geven. Onze dochter is nu veel vrolijker en zit beter in haar vel, ze heeft de scheiding een plaatsje kunnen geven! Wij zijn als ouders erg blij dat we naar Marjolijn zijn gegaan, ze is een lieve, betrokken en goede psycholoog!

Deborah
Moeder
Het ging niet goed met onze zoon, thuis maakte hij veel ruzie en liet hij dwars, druk, boos en moeilijk gedrag zien en ook op school was onze zoon een stoorzender in de klas. Onze zoon heeft ADHD en hij wist niet hoe hij hiermee om moest gaan. Wij als ouders wisten ook niet wat wij hiermee aan moesten en hoe hiermee om te gaan dus we zijn naar SAM gegaan. Gelukkig konden we diezelfde week nog terecht voor een intake en een week later is onze zoon naar Marjolijn gegaan. Al na 4 afspraken ging het een stuk beter met onze zoon. Op school was hij rustiger en thuis maakte hij minder ruzie doordat hij beter om kon gaan met de ADHD. Wij zijn als ouders ook een aantal keer op oudergesprek geweest bij Marjolijn waardoor wij handvaten kregen hoe het beste om te gaan met onze zoon. Inmiddels heeft hij een gezonde dosis zelfvertrouwen ontwikkeld, het gaat goed met vriendjes en ook thuis loopt het weer lekker! Marjolijn is een lieve en deskundige psycholoog.

Joost
Vader
Ik had veel last van herinneringen over mijn ouders die veel ruzie hebben gemaakt toen ze gingen scheiden. Marjolijn heeft EMDR gebruikt en nu heb ik geen nare herinneringen meer! Heel fijn!

Amber (8)
Kind
Ik was heel erg onzeker en zat niet goed in mijn vel. Soms ook paniekaanvallen. Door gesprekken met Marjolijn gaat een stuk beter met mij doordat zij mij allerlei adviezen heeft gegeven. De gesprekken waren ook heel gezellig:-) Ook mijn ouders heeft ze goed geholpen.

Eveline (15)
Kind
Marjolijn heeft mij echt goed geholpen! Ik was bang om alleen naar boven te lopen, om alleen te gaan slapen, alleen naar de wc te gaan en alleen naar school te lopen. Nu kan ik dit allemaal weer

Roel (9)
Kind

Aanmelden

Back To Top