skip to Main Content

SAM WERKT SAMEN MET…

Om het optimale resultaat uit een behandeling te halen, werkt SAM Psychologiepraktijk regelmatig samen met:

Praktijk MOOS
Wanneer er sprake is van een kind dat problemen ervaart vanwege een scheidingssituatie, bijvoorbeeld vanwege een loyaliteitsconflict, werkt Marjolijn samen met Joyce Ferket. Joyce is een scheidingsbegeleider die werkt vanuit haar missie: “Wanneer jullie de kinderen geen ouders meer kunnen bieden die gelukkig samen zijn, bied hen dan in ieder geval ouders die gelukkig uit elkaar zijn en als ouders van hun kinderen met elkaar kunnen samenwerken“. Joyce kenmerkt zich in haar werk door betrokkenheid en empathie, maar ook door regie en eerlijkheid. Voor meer informatie over Praktijk MOOS kunt u kijken op de website.

Leerrijk
Kinderen die moeite hebben met leer- en huiswerk hebben veel baat bij de training en coaching van Linda van Rijen. De sessies hebben als doel een kind zijn of haar eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden te laten herkennen, ervaren en leren te gebruiken . Zo wordt het leren gemakkelijker en leuker en krijgen ze hun zelfvertrouwen en motivatie voor schoolwerk weer terug. Voor meer informatie over Leerrijk kunt u kijken op de website.

Opvoedcoaching aan Huis
Opvoedcoaching aan huis en Sam Psychologie bieden in de regio West-Brabant Oost orthopedagogische behandeling, waarin ambulante behandeling gecombineerd wordt met psychologische behandeling. Voor meer informatie over Opvoedcoaching aan Huis kunt u kijken op de website.

Back To Top