skip to Main Content

Mijn naam is Marjolijn Beek – van Loenhout (1984). In 2009 ben ik afgestudeerd als kinderpsycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Voor mijn studie aan de universiteit, heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd.

Na de afronding van mijn studie ben ik gaan werken als kinderpsycholoog in een particuliere psychologiepraktijk in Hoofddorp en Almere. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan in een psychologiepraktijk in Middelburg. In februari 2015 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door een zelfstandige praktijk op te starten. De opleiding tot EMDR-therapeut (EMDR is een behandelmethode voor trauma en angstklachten) heb ik afgerond in mei 2016.

Sinds 2011 ben ik Psycholoog NIP, wat betekent dat ik als lid ingeschreven sta bij het Nederlands Instituut van Psychologen en dat ik als psycholoog op een verantwoorde wijze, volgens de NIP beroepscode, mijn behandelingen uitvoer. Samen bekijken wat er speelt en welke therapievorm passend is, vind ik uitdagend en bijzonder. Het geeft mij veel voldoening om in de belevingswereld van een kind te kruipen en middels de juiste behandeling een positieve ontwikkeling in gang te zetten.

Mijn naam is Marjolein de Weerd  (1985). In 2007 ben ik afgestudeerd als Pedagoog aan de Fontys Hogeschool. Daarna heb ik een Master, Special Educational Needs gevolgd, die ik in 2011 heb afgerond.

Sinds 2007 ben ik werkzaam in het onderwijs als coach, docent, trainer en leerlingbegeleider. Met veel plezier heb ik gewerkt op drie middelbare scholen, waar ik vooral externaliserende en motivatieproblematiek heb aangepakt. In dit soort trajecten was het begeleiden van de ouders, al dan niet samen met andere hulpverlenende instanties, geen uitzondering.

Ik volg jaarlijks bijscholingen in verschillende varianten op het gebied van sociale vaardigheden, weerbaarheid en coaching. In mijn werkzaamheden binnen het onderwijs zie ik de groei en het plezier bij de leerlingen. Deze expertise, enthousiasme en daadkracht wil ik graag verder uitzetten als jongerencoach binnen SAM Psychologiepraktijk.

Mijn naam is Iris Lamers (1991). In 2011 ben ik afgestudeerd als directiesecretaresse/managementassistent aan Schoevers en sinds augustus 2019 werkzaam bij SAM Psychologiepraktijk als secretaresse.

Wanneer je voor de eerste keer contact met SAM Psychologiepraktijk opneemt, is de kans groot dat ik je verder zal helpen. Naast telefonische intakes verzorg ik de facturatie, plan afspraken in en verricht alle administratieve handelingen die komen kijken bij het aan- en afmelden van cliënten.

Dit is Balou. Wanneer je een afspraak met Marjolijn hebt, is deze goedzak ook aanwezig. Balou is een rustige, lieve Golden Retriever van vijf jaar die graag een aai krijgt maar je ook met rust laat als je hier niet van gediend bent. 

Back To Top